NATEK POWER SYSTEMS AB
Job Postings
Testare
NATEK Power Systems är ett starkt växande elektronikföretag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi batteriladdare till både den civila och militära marknaden världen över. Gillar du felsökning och känner dig redo för ett nytt arbete som testare? Då är det här är tjänsten för dig.
Dina arbetsuppgifter
Som testare hos NATEK kommer du främst att arbeta med att:
  • Testa enligt provningsföreskrift alla enheter i, av överordnad chef, anvisad produktionsbatch.
  • Fylla i statistik för utfört testarbete.
  • Arkivera eventuella provningsprotokoll för utfört testarbete.
  • Åtgärda produkter som upptäcks avvika från ställda krav.
  • Ständigt ifrågasätta och sträva efter ständiga förbättringar.
  • Utföra reparationer och service på, av överordnad chef, anvisade enheter och därefter fylla i reklamationsformulär.

Din profil
Du som söker ska ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin samt elektronikerfarenhet. För att lyckas i denna tjänst bör du även i ett tidigare arbete ha felsökt kretskort samt utfört reparationer och fyllt i reklamationsformulär.

Vi ser gärna att du som söker har kunskaper i Office-paketet samt vana att arbeta i ett affärssystem. Monitorkunskaper är meriterande. Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Som person är du nyfiken, analytisk och har ett intresse för felsökningar. Du förstår vikten av ett noggrant och strukturerat arbete och strävar alltid efter att göra ett bra jobb. Vi ser gärna även att du som söker är en lagspelare som trivs med och motiveras av att arbeta med förbättringsarbete.

Övrigt
  • Arbetstid: Måndag-fredag, dagtid
  • Arbetsort: Älmhult
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Frågor gällande tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare,
Pernilla Tarland
pernilla.tarland@natek.se
Vi kommer gå igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!
NATEK POWER SYSTEMS AB is an Equal Opportunity Employer, which means we will not discriminate against any individual based on race, colour, sex, national origin, age, religion, marital status, sexual orientation, gender identity, gender expression, military or veteran status, disability, or any factors prohibited by applicable law. This policy applies to every aspect of employment at NATEK POWER SYSTEMS AB, including recruitment, hiring, training, advancement, and termination. We celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees and partners.